جستجو

تبلیغات


    تبلیغات شما در اینجا

خواص درمانی پلی فنل های چای سبز در بیماری پارکینسون

    181794

    چگونه مواد فراوان موجود در چای سبز می تواند  از یک ماده شیمیایی در مغز به این بیماری مخرب کمک کند.اثرات مهاری از پلی فنول چای سبز” در مکانیزم به طور مستقیم در بیماری پارکینسون نقش داردمحققان سنگاپوری در یک بررسی جدید ترکیبی را در چای سبز شناسایی کرده‌اند که در پیشگیری از بیماری پارکینسون نقش دارد.

    در این تحقیقات مشخص شد که یک فرآیند فعال بین ترکیبی در چای سبز و نیز پروتئینی در بدن وجود دارد که می‌تواند سلول های مغزی را حفظ کرده و از ابتلا به پارکینسون پیشگیری نماید.

    این ترکیب موجود در چای سبز به نام EGCG نوعی پروتئین در بدن با عنوان AMP  کیناز را مورد هدف قرار می‌دهد و این فرآیند مانع از مرگ سلول‌های مغزی در برابر استرس و فشار می‌شود.


    خواص چای سبز
    این مطلب تا کنون 20 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 3 مرداد 1394
    منبع
    برچسب ها : پارکینسون ,بیماری ,بیماری پارکینسون ,
    خواص درمانی پلی فنل های چای سبز در بیماری پارکینسون

تبلیغات


    Ads

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 5 ارديبهشت 1396

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر